Nyheter

Ikke alle teknologier er perfekte, og vi har alle opplevd telefonskjermproblemer som vi ikke kan finne ut hvordan vi kan fikse.Enten skjermen din er sprukket, berøringsskjermen ikke fungerer, eller du ikke kan finne ut hvordan du kan fikse zoomen.TC Produksjon her for å hjelpe deg!

La oss ta en titt på noen av de vanligste smartmobilskjermproblemene nedenfor og våre anbefalte rettinger.

Før du begynner å prøve å finne ut hvorfor telefonen har skjermproblemer, husk å sikkerhetskopiere dataene dine.

TOPP 6 PROBLEMER MED SMARTPHONESKJERM

FROSSEN TELEFONSKJERM

Det er frustrerende å få telefonens LCD-skjerm til å fryse, men det er vanligvis en enkel løsning.Hvis du har en eldre telefon eller en som har maksimal lagringsplass, kan skjermen din begynne å fryse oftere.Start telefonen på nytt for å se om det løser problemet.Hvis det ikke fungerer, og du har en eldre telefon med et uttakbart batteri, kan du prøve å fjerne batteriet og deretter sette det tilbake i telefonen før du starter den på nytt.

For nyere mobiltelefoner kan du utføre en "myk tilbakestilling".Knappene du må trykke på vil variere avhengig av generasjonen til din iPhone.For de fleste iPhone: trykk og slipp volum ned-knappen, og hold deretter nede strømknappen.Når du ser Apple-logoen vises på LCD-skjermen, kan du slippe strømknappen.

For en Samsung-telefon holder du nede volum ned-knappen og strømknappen i 7-10 sekunder.Når du ser Samsung-logoen vises på skjermen, kan du slippe disse knappene.

VERTIKALE LINJER PÅ SKJERM

Den vanligste årsaken til vertikale linjer på iPhone-skjermen er skade på selve telefonen.Det betyr vanligvis at telefonens LCD (Liquid Crystal Display) er skadet eller at båndkablene er bøyd.Mesteparten av tiden er denne typen skade forårsaket av at telefonen faller hardt.

ZOOMERT I IPHONE-SKJERM

Hvis låseskjermen din har "Zoom ut"-funksjonen aktivert, kan den være vanskelig å deaktivere.For å komme rundt det kan du dobbelttrykke på skjermen med tre fingre for å slå den av.

FLAMMENDE SKJERM

Hvis telefonens skjermbilde flimrer, er det en rekke årsaker avhengig av modell.Problemer med skjermflimmer kan være forårsaket av en app, programvare eller fordi telefonen din har blitt skadet.

HELT MØRK SKJERM

En helt mørk skjerm betyr vanligvis at det er et maskinvareproblem med mobiltelefonen din.Noen ganger kan programvarekrasj føre til at telefonen fryser og blir mørk, så det er best å ta med telefonen til ekspertene våre på The Lab i stedet for å prøve en hard tilbakestilling hjemme.

Noen ganger kan problemet med skjermen løses ved å gjøre en enkel "myk tilbakestilling" i stedet for en hard tilbakestilling som risikerer å tørke all data fra telefonen.Bare følg instruksjonene som er skissert tidligere i dette innlegget for å prøve den enkle løsningen.

BErøringsskjermfeil

Telefonberøringsskjermene fungerer ved å kunne registrere hvilken del av skjermen som berøres, og deretter bestemme hvilke handlinger du prøver å ta.

Den vanligste årsaken til et berøringsskjermproblem er en sprekk i berøringsskjermens digitizer.Dette problemet kan løses ved ganske enkelt å bytte ut skjermen på enheten din.

 


Innleggstid: 26. desember 2020